Res med mig genom livet

Lunch på IKEA

Vi brukar ta en sväng till IKEA och äta lunch med vänner. Det blir väl några gånger varje år. Det brukar vara både gott och billigt!

Bilden lånad av Siv Nilsson

Jag hade hoppats på ugnsstekt lax med tillbehör, men fick kyckling och pommes istället. Lite besviken att det inte fanns just den dagen, men det var faktiskt ganska gott ändå. Dessutom var det halva priset för medlemmar, så vi betalade 88 :- för två inklusive kaffe. Inget att klaga på.

Hälften av pommesen fick dom tillbaka, men resten åkte ner i magen.

Vi satt i två timmar med vännerna, sedan gick vi enligt traditionen en runda i varuhuset och kom hem med var sin morgonrock, som ska värma oss tidiga svala morgnar på balkongen i Thailand.

Det var nog sista gången vi var i det gamla IKEA som legat på samma plats sedan 1972. Alldeles intill ligger ett nybyggt som ska invigas i maj. Ungefär två år försenat. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Nu får vi se om det försenas ytterligare eller om den nya tidsplanen håller.

Ni kan läsa om det nya IKEA HÄR