Res med mig genom livet

Akterseglad

Vi startade tidigt från Landvetter, planet gick 06.20 till Köpenhamn, för vidare resa till Rom och en kryssning som var bokad sedan länge. Första flighten gick som planerat, sedan blev det värre. Vi skulle bli försenade p.g.a en som var sjuk i cockpit. En ersättare ringdes in och det var fortfarande gott om tid. Kråkan var att ersättaren inte hade haft full dygnsvila sedan sista flygningen. Vår flight ställdes in och vi blev ombokade och skulle landa i München, sedan vidare till Rom. Vi skulle landa i Rom 18.10 och båten skulle gå 17.00. I München var paniken nära. Jag ringde till Royal Caribbean i USA som till slut fixade hotellrum i Rom och Limassol där vi skulle gå på båten tre dagar senare.

En paus mellan flighterna i München. Skulle vi skratta eller gråta. Vi valde skrattet.

Play me, stod det på en skylt framför pianot och den här killen spelade verkligen bra. Troligen en pianist av den bättre sorten. Vi gick vidare till nästa plan som gick till Rom.

En natt på det hotellet som valts för oss och nu var det Aten som gällde innan skuttet till Limassol.

Sent på kvällen kom vi till vårt hotell i Limassol där en flaska vin stod och väntade på oss!

Dag tre av vår kryssning och vi hade ännu inte kommit ombord på vår båt.

Under hela den här resan till Limassol där vi skulle sova i två nätter innan Odyssey of the seas skulle komma till oss, har vi haft Mimmi Tysk på GoCrusing som backup via mejl. Hon har varit vår trygghet hela vägen och svar kommer alltid inom en halvtimma oftast tidigare. Vi känner oss tacksamma för den service hon har gett oss.