Res med mig genom livet

Äntligen blev det dags att gå ombord på Odyssey of the Seas

Tre dagar hade vi väntat och tillbringat en natt i Rom och två i Limassol. Den som väntar på något gott väntar inte för länge, men ibland kan jag inte skriva under på det.

Det kändes så bra när jag stod på balkongen på hotellet och såg henne glida in för att bland annat hämta oss. 347 meter lång och 49,4 meter bred är Odyssey of the Seas en bjässe .

Så skönt att äntligen komma in i sin hytt!

Visst kan man trivas i en sån här hytt.

Ganska omgående ställde man in stoppet i Ashdod, Israel på grund av oroligheter. Jag hade hoppas på Masadaklippan och Döda Havet. Vi skulle istället får fler nätter i Haifa. Vi har varit uppe på Masadaklippan och badat några gånger i Döda Havet, även om det var länge sedan.

Vi är på väg in i Haifa på bilden.

Haifa från båten. Det är allt vi hann se innan vi lämnade. Det hade skickats en massa raketer och annat otyg in över Israel så kapten tog ett snabbt beslut att lämna för att fara vidare. Ändrad rutt blev Santorini och Chania, Kreta istället plus att vi fick 300 US Dollar att spendera ombord.

Det var några som gnällde över beslutet att snabbt lämna, men kaptenen poängterade att han arbetar i säkerhetsbranschen och inte i riskbranschen!

Tack för det!

Det gäller att ta det med ro i väntan på Santorini och en extra dag till sjöss!