Res med mig genom livet

Ett nyfött rådjurskid i vår trädgård.

Jag tittade ut och såg, vad jag trodde, ett riktigt stort löv bakom frilandshibiskusen. Jag gick lite närmare och där låg ett litet nyfött rådjurskid alldeles ensam. Mamman hade lagt sin bebis där medan hon var ute på lunch. Ett litet nyfött kid är helt doftlöst, så det är svårt att hitta för rävar och andra djur som kan ställa till det.

En liten som precis har har kommit till världen låg där helt stilla.

Jag höll mig på avstånd och zoomade in den lille.

Den låg alldeles stilla i flera timmar och till slut ropade den på mamman. Då kom hon snabbt med mjölkbaren!

Jag tog några småsnuttar film som ni kan njuta av! Tyvärr hade vi på vår TV, men vågade inte röra oss och stänga av så ni får med det ljudet!

Glöm inte att titta – det är en sötchock!

Tack för barnpassningen, nu går vi. Tyvärr var en katt snabb och la sig där den lille hade legat, så det gällde att hitta en ny plats!

Naturen är helt fantastisk. Tacksam!